Як стати щасливим?



    Брене Б. Стань сильнішим / Брене Браун ; [пер. з англ. 
О. Замойської]. - Харків : Кн. клуб "Клуб Cімейного Дозвілля", 2016. - 287 с. - (New York times bestseller). 


Брене Браун — американська письменниця і психолог, професор і дослідник Гюстонського університету. Її роботи пов'язані з вивченням почуттів сорому та вразливості. Своє життя вона присвятила методам боротьби з цими деструктивними явищами людської психіки і заснувала ресурс онлайн освіти COURAGEworks для навчання психологів та психотерапевтів.

Авторка дає велику кількість цінних рекомендацій та порад, наводить приклади практичних прийомів та вправ, які дозволяють зазирнути у світ своїх переживань та вивчити причини своєї вразливості. У книзі розкрито усі тонкощі спілкування з оточуючими. Також варто звернути увагу на цікаві додатки та рекомендації до виконання самостійних завдань.
Дана книга - світовий бестселер, стане справжньою підтримкою для зневірених людей. Завдяці їй, ви навчитеся виробляти віру в себе, опануєте свої почуття та приведете їх до ладу.  "Стань сильнішим"  допоможе вам розібратися в собі.
Якщо відчуваєто, що вам це вкрай потрібно, то почніть прямо зараз.  Безкоштовно:  https://knigogo.com.ua/knigi/stan-sylnishym/

Браун Б. Дари недосконалості. Як полюбити себе таким, який ти є : ваш путівник до повнокровного життя / Брене Браун ; [пер. з англ. Олени Замойської]. - Харків : Кн. Клуб "Клуб Cімейного Дозвілля", 2017. - 206, [2] с.

Ця книжка - результат приголомшливого дослідження: як люди сприймають свою недосконалість. Аналізуючи тисячі історій чоловіків і жінок у віці від 18 до 87 років, Брене Браун дійшла висновку, що щасливими людей робить не досягнення власного ідеалу, а визнання своєї недосконалості. Ми самі змусили себе повірити, що щастя існує лише для досконалих людей, а ми недостаньо стрункі, розумні, привабливі або заможні, щоб його заслужити. Відчуваєно сором і тривожність, коли не можемо довести іншим свою власну неперешершеність, зрікаємося своїх принципів. аби відповісти чиїмось очікуванням. Дана книга містить поради, які допоможуть кожному відчути себе самодостатніми і щасливими. 

Коментарі

Популярні публікації