Мандри фентезійними світами



Наталія Матолінець – молода львівська письменниця, лауреатка «Коронація слова» і низки літературних відзнак, авторка поетичних збірок і фентезійних романів.  Її твори, насамперед, адресовані підліткам, проте зацікавлять і дорослих читачів – любителів захопливих пригодницьких сюжетів, де дії відбуваються на межі з реальністю. Книги Наталії Матолінець  потрапили до списку «Книга року» за версією ВВС :  романи «Гессі» у 2018 році і «Академія Аматерасу» - у 2019-му. Тоді ж, авторку  відзначили ще й на порталі Barabooka за романи «Варта у Грі» та «Варта у Грі. Артефакти Праги».
 
Пропонуємо вам заглибитися у творчість чарівної українки Наталії Матолінець, поринути в світ чародійства і познайомитися з чаклункою Вартою.


Матолінець Н. Варта у Грі  : роман / Н. Я. Матолінець ; худож. М. Розенфельд. - Харків : ПП "АССА", 2018. - 288 с. - (Час фентазі). 

Матолінець Н. Варта у Грі. Артефакти Праги : роман / Наталія Матолінець. – Харків : АССА, 2019. – 416 с.


«Варта у Грі» та «Варта у Грі. Артефакти Праги» - драйвове підліткове фентезі від української авторки. Романи написані у жанрах міське і пригодницьке фентезі. Оповідається про темну чаклунку Варту Тарновецьку, яка працює у львівській кав’ярні, тусить з чорними магами та розважається конфліктами з протидіючою стороною - світлими. 

Проте, все змінюється, коли у Львові розпочинається Гра  – вирішальна битва між темними і світлими за місця у Центральноєвропейському конгломераті. Гра відбувається раз на сто років і її ціною є влада і здійснення бажань. Попри власне бажання Варта бере участь у великому протистоянні.  Її захоплює вихор незрозумілих подій, невідомих речей, і звичайно, жахливих таємниць. І чим далі, тим сюжет стає більш закрученим, а пригоди –  захопливими. Це неймовірно, але у часи жорстокої бійні добра і зла, народилося світле почуття – Кохання.  Цікаво, чи буде воно нескінченним?


Усіх поціновувачів жанру фентезі, зокрема зацікавлених творчістю Наталії Матолінець, запрошуємо до Чернігівської обласної бібліотеки для юнацтва (вул. Тараса Шевченка, 63), де вас чекають твори багатьох інших сучасних українських письменників.
Використано:

https://rozetka.com.ua/
https://vsiknygy.com.ua/books/?q
https://lviv.vgorode.ua/event/kontserty/1142117-tvorchyi-vechir-natalii-matolinets

Коментарі

Популярні публікації