«Екологія навколо нас: До Українського Дня навколишнього середовища»

 



🌏🏞🌳Всесвiтнiй День довкiлля був установлений Генеральною Асамблеєю Органiзацiєю Об'єднаних Нацiй у 1972 р., щоб вiдзначити вiдкриття Стокгольмської Конференцiї по людському довкiллю. 
🌲🌳🇺🇦В Україні День навколишнього середовища відзначається щорічно в третю суботу квітня з 1998 року згідно з Указом Президента України «Про День навколишнього середовища» № 855/98.

✅Це свято стало днем активних практичних дій на захист навколишнього середовища.  ✅Охочі мають нагоду долучитися до практичних заходів з благоустрою та озеленення населених пунктів, впорядковувати природоохоронні об’єкти та території. ✅Саме в цей період широко проводяться лекції щодо необхідності збереження навколишнього природного середовища, флори та фауни, серед якої ми перебуваємо щодня. ✅Це і День Довкілля, День Землі, Зелена толока, місячники з благоустрою тощо.

♻️♻️♻️Ми підготували для вас  екологічну вікторину  з питаннями, які визначать, наскільки добре ви володієте знаннями про навколишнє середовище. 

⏩✅Більшість питань відібрано зі шкільної програми і розраховано для учнів старших класів. Даний  ресурс стане в нагоді і тим, хто школу закінчив давно, але хоче дізнатися, чи залишилися в голові знання зі шкільної програми. 

💚✅Учасники мають можливість одразу дізнатися  правильні відповіді на поставлені запитання.  

🔥🔥🔥Долучайтеся, вікторина - вогонь! 

✅✅✅Інтерактивна вікторина «Екологія навколо нас: До Українського Дня навколишнього середовища» 

⚠️⚠️⚠️Для участі перейдіть за посиланням: 

https://learningapps.org/display?v=ptkqjm8sj23


Дякуємо за увагу! ❤🍎🍏🍒🍓🍇🍌🍋🍓🍊🍉

Коментарі

Популярні публікації